Närpes

Kom just hem från att har varit i Närpes, Becca körde, vi var  till Kaskö och K-stad också. Det var Elin, Rasse Becca och jag, Krisse kom även med senare på kvällen. Igår efter skolan var Elin och jag till lågstadiet och lade upp en lapp om lågstadiedisco, sen hämtade vi Luci från dagis och vaktade honom tills Nina kom hem. Var sen till Närpes då också, träffade mycket trevligt folk där, skrattade mycket med Emilia. Det var även en dramakväll, det hände mycket där. Idag har jag även varit till Närpes med Nina på dagen, Silla och Freya simmade medan Nina, Luci och jag handlade. Sen var vi till casa och åt :D, Luci var en aning jobbg men inte mycket. Ska skriva en medielogg till psykologi, vi ska anteckna hur mycket vi är på Youtube, Facebook, Intsagram o.s.v. på en vecka. Får se om jag blir förvånad när jag är klar.

PROV

Har haft matteprov idag, tror det gick ganska bra. Imorgon har jag engelska, inte så svårt tur nog, ska snart läsa på det, på onsdag har jag religionprov om jag orkar ska jag börja läsa idag, men på något vis är det roligare att vara på datorn än att läsa till prov.
Idag gick alla siffror bara runt i huvudet på mig ett tag.
 
Hur jag känner mig just nu!!
Engelska språket kan vara jobbigt ibland :)

Roligt

I fredags fick Becca bilkortet, det firade vi med att vara ute och köra, körde runt i Närpes före det mesta men var även till Kaskö och Nörrnäs. De bästa var med ut och körde + lite mer folk. Kom hem ungefär halv 1. Igår var det fest vid lokalen, var jätteroligt, Danny T and the sirens spelade, de var jättebra. Köpte deras skiva :). Klockan 2 var dansen färdig, då gick Elin och jag och sova till Tanten :D.

Dålig uppdatering

Har inte skrivit något på sistone :(. Har haft fullt upp. I tidsdas var jag till Närpes, träffade Emilia där :D var hos Essin ett tag :D blev dock bara mobbad av honom där :(. Halv 10 ungerfär gick vi (Rasmus och jag) tillbaka till Netta och var där resten av kvällen.
I onsdas kom jag hem från Närpes, läste ut the hunger games förta boken då, 280 sidor på en dag utav de 454 sidor det finns. Senare kom Rasmus hit och han sov här.
Torsdag så spenderade jag hemma, Rasmus åkte någonstans mitt på dagen, halv 12(?) på natten kom han tillbaka hit och sov här, han fick skjutas av Berg hit. 
Idag har jag varit lat, sett på supernatural och Dawson's creek (gammal tv-serie men bra). Yamina och Yazmine är här just nu, Roni har varit här men åkte till sin farmor och farfar just. Nu ska jag fortsätta se på Dawson's creek.

2013

Det är 2013 nu då, gårdagen spenderade jag hemma med Elin och Silla. Tolvslaget var vi ute och sköt raketer, underhållande när det blåste så man fick inte det tänt så lätt, fick dock alla tända sen. Vi hade även en frågesport, gick inte så bra för mig :(. Nåja det var bara ett spel. Somnade 4-5 tiden imorse och vaknade för lite mer än en timme sen. Rasmus kommer snart hit, hörs senare xxx

RSS 2.0