Fagerö

Igår var det sista faggen. Det var en bra kväll men det är synd att det var sista. Talade med mycket folk och hade jätterolit. Kommer att sakna faggen. Klockan 6 ska jag åka på ett möte för byarådet och sen ska jag väl laga läxorna, ser inte fram emot det men jag har inte så mycket, tror jag. Men jag ser fram emot moddekursen jag har i skolan för den handla on myter och skräckhistorier :D

Barnvakt

Var barnvakt igår och kommer att vara det idag med. Jag tycker om att vara barnvakt för Lucas är jättesöt och snäll, är även barvakt åt Freya men hon tar mest hand om sig själv för hon är ganska stor, hon är 8 eller 9. Så snart ska jag åka dit men först ska jag vara lite på facebook och sånt. Ni som läser min blogg kan ju lämna npgon kommentar om det finns något som ni vill att jag ska skriva :D

Provvecka

Har just haft provvcka i skolan eller har ännu ett prov imorgon och det är modersmål men istället för att få sluta efter provet som vanligt börjar vi med period 2 i gymnasiet. Hade biologi prov idag och jag vet inte hur det gick men jag hoppas att det gick bra :D men nu ska jag se på en film eller något sånt.

Närpes

När man kom hem från skolan idag så var man ut med pappa och försökte laga mitt moped, finns lite kvar att göra ännu. Efter det åkte vi och plockade äpplen och sen åkte Elin och jag till Närepes där vi umgicks med Rasmus för det mesta men även lite med Luomala och Rickard. Träffade även Urban ganska kort :D. Men nu ska jag läsa på matte men det är lätt så efter det ska jag läsa psykologi som jag har prov i på torsdag.

Blogg!

Hej, alla har blogg nu så jag tänkte att även jag ka ha det. Jag tycker om att skriva och ta bilder, häller just nu på att skriva en bok eller vad det nu kommer att bli.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0