snö

igår och idag har det snöat :D jag älskar snö eller iaf i början när det har gått en tid utan den. imorgon ska jag och Elin vara barnvakt till Lucas och Freya. ikväll ska jag och min familj se på film och äta chips (inte pappa för han är i Kina just nu) vet inte vilken film vi ska se, fösöker övertala mamma att vi ska se på breaking dawn del 1. längtar till del 2 som kommer ut i november :D

Skola

Idag var första dan i skolan efter höstlovet, inte så jobbig eftersom jag var ledig de 2 första och sen hade jag historia men vi skriver en uppigft där så det är inte så svårt. Geografin antecknade vi i så lungt där med. Hade dock ett möte på långrasten om en maskerad vi kommer att ha i skolan. Har inte gjort så mycket annat idag, för det mesta bara sett på tv eller varit vid datorn, såg på det nyaste avnittet av 90210 och once upon a time idag, båda var jättebra. Just nu ser jag på degrassi, snart har jag ett alla avnitt så då blir det att se dom när dom kommer (en gång varje vecka). Det var allt för denna gång.

Bored

Vaknade 11-tiden idag och har sett på tv och varit på datorn sedan dess. Kommer inte att göra mycket idag, bara vara hemma och ha tråkigt. Tänkte bara att jag ska skriva några rader här :D

Nytt rum

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men jag hat haft fullt upp. Har höstlov nu och har spenderat det mad att renovera där hemma. Idag så fick jag mitt nya rum, jag har inte mina saker ännu, bara klädder och en ny bäddad säng :D Ser just nu på degassi: the next generation. Senare ska jag skriva lite på "boken" jag skriver, jag är fortfarande fast, jag vet inte vad som ska hända nu, jag vet bara att jag vill fortsätta skriva.

Skola

kom just hem från skolan och ser just nu på once upon a time. Idag var bildningsdirktörn till gymnasiet och var med på några lektioner. Vi hade hörförtåelse och föröhr idag på finska, jag vet inte hur det gick men jag hoppas att det gick bra. Det märktes att det var måndag när jag skulle vakna imorse för det var jättejobbit att stiga upp. Imorgon har jag håltimme de 2 första men måste ändå fara till skolan vanlig tid anars kommer jag inte dit. Men nu ska jag fortsätta se once upon a time och sen ska jag se på degrassi.

Musik

Ligger i sängen just nu och lyssnar på musik. >Igår var Rebecaa hit och vi såg film och talade typ 2- tiden gick vi och sova. Hon for hem ca 11-12-tiden idag för hennes familj hämade henner efter att de hade kommit hem från villan. I fredas var jag, Emma, Elin och Rebecca till vasa och firade att Rebecca har fyllt 18! Vi var till Amarillo och åt, de hade jättgod mat och servitören var inte hemsk att se på, Elin höll på att dö av att hon tyckte att han var snygg, haha :D. Efter att vi hade ätit shoppade vi, vi köpte inte så hemskt mycket. 9-tiden körde Joonas hem oss. Senare på kvällen såg jag på en film vi hade köpt, Sisko tahtoisin jäädä, den var bra, ska se pahat pojat senare någon gång för det är en jätte bra film men jag har inte sett den på jätte länge.

Film

Ligger i sängen och ser på film och myser med Skuttinen. Stannade i Niesby med Rasmus och Emma efter skolan idag (Emma hade bilskola). Mamma körde hem oss när hon slutade jobba, ungefär halv 8 tiden. Funderar ad man ska göra nu. Ska man läsa på finska eller sova, kan läsa finska imorgon på håltimmen så jag tror att jag ska sova nu. God natt.

mitt rum ekar

Håller på att renovera och byta rum hos mig så just nu är mitt rum jätte tomt (kanske nämde det tidigare?). Idag  har Joonas målat uoppe wc:t och vi har tvättat/puttsat saker som han ska måla senare. Längtar tills jag fär flytta in i mitt nya rum inte för att det är bättre utan för att då måste jag inte bo ur lådor längre (jag har alla mina saker i lådor så det är jobbit att hitta något). Hoppas att det inte är länge till det. Just nu skriver jag på min bok som jag kallar det men jag vet inte vad det blir, kanske inte blitr nått :P men vi får se, tror att jag ska sova nu eftersom jag är trött för jag somnade så sent igår och var tvungen att vakna tidigt idag.

städat

Har städat hela dan. Nu är mitt rum nästan tomt (säng + några byrår kvar). Det ekar t.o.m. av att det är tomt här!! Ser på new girl just nu men har sett på 8 päivä ensi-iltaan tidigare för vi måste se på något finskt t.ex nyheter, tv-serie eller film till finskan och det måste hålla på mer än 20 minuter. Filmen var jättebra och jag rekommenderar den till alla som tycker om romantiska filmer med drama.

Barnvakt

Var barnvakt åt Lucas och Freya ikväll. Det var ganska rolit men jag hamnade inte att göra mycket eftersom de nöjer sig bara de får se på tv. Talade även med David på iPaden mot slutet av barnvaktsskiftet men han hade inte mycket att säga. Tror jag ska gå coh sova nu så jag orkar vara i skolan imorgon.

Närpes

Stanna i Närpes efter skolan idag och åkte hem med mamma som slutade 8-tiden. Hade roolit i Närpes, var först hos Rasmus med honom och Alexander och sen var vi vid eepee och Albert. 

RSS 2.0